Covrigei cu cascaval

de Ligia Bxl in Dulciuri, 30 Dec 2013 | 25719 vizualizari

 

Minunati covrigei,va recomand sa incercati cu placere,un gust deosebit ca de saleuri,sursa Bucataresele vesele :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr cascaval
  • 3-4 linguri smantana
  • cascaval ptr presarat pe deasupra
  • 1 ou ptr uns covrigeii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval:

Faina cu untul se amesteca.

Se adauga praful de copt,cascavalul ras si sarea.

Se framanta,se adauga 3-4 linguri de smantana,atat cat sa obtinem un aluat care sa se poata intinde usor,dar sa nu fie prea moale.

Aluatul se pune la rece ptr 30 minute.

Se intinde o foaie de grosimea 5 mm.

Se decupeaza aluatul cu o forma de covrigei(aluatul ramas de la decupat,se framanta din nou pana la omogenizare si se intinde din nou).

Se aseaza covrigeii in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou batut in care punem sare si se presara deasupra cascaval ras.

Se coc la foc moderat pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

30.12.2013, 19:49

multumesc tuturor

Angelina_Elena 1

08.01.2014, 14:56

Ii ador!

Ligia Bxl 1

08.01.2014, 16:27

si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Surpriză din Pădurea Neagră