Covrigei cu cascaval

de Ligia Bxl in Dulciuri, 30 Dec 2013 | 26689 vizualizari

 

Minunati covrigei,va recomand sa incercati cu placere,un gust deosebit ca de saleuri,sursa Bucataresele vesele :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr cascaval
  • 3-4 linguri smantana
  • cascaval ptr presarat pe deasupra
  • 1 ou ptr uns covrigeii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval:

Faina cu untul se amesteca.

Se adauga praful de copt,cascavalul ras si sarea.

Se framanta,se adauga 3-4 linguri de smantana,atat cat sa obtinem un aluat care sa se poata intinde usor,dar sa nu fie prea moale.

Aluatul se pune la rece ptr 30 minute.

Se intinde o foaie de grosimea 5 mm.

Se decupeaza aluatul cu o forma de covrigei(aluatul ramas de la decupat,se framanta din nou pana la omogenizare si se intinde din nou).

Se aseaza covrigeii in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou batut in care punem sare si se presara deasupra cascaval ras.

Se coc la foc moderat pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

30.12.2013, 19:49

multumesc tuturor

Angelina_Elena 1

08.01.2014, 14:56

Ii ador!

Ligia Bxl 1

08.01.2014, 16:27

si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]