Umplutura:
Laptele se fierbe cu zaharul,se opreste focul si se toarna macul.Se lasa sa se raceasca!Eu am folosit la 3 fluturi crema finetti,au fost foarte buni!puteti sa ii umpleti cu ce doriti.
Aluat:
Faina se pune intr-un castron incapator si se amesteca cu drojdia uscata si un praf de sare.Margarina se topeste la microunde,laptele se incalzeste si se amesteca impreuna cu zaharul si 2 oua batute.Se toarna amestecul peste faina amestecata cu drojdie,se adauga si aromele si se framanta un aluat elastic.
Se acopera cu un servet si se lasa la loc calduros aprox 1 ora pana isi dubleaza volumul.Cand a crescut se imparte in 9-10 bucati egale.
Pe masa infainata se intinde fiecare foaie,se pune o lingura din umplutura,se impacheteaza ca o clatita,marginile se pliaza sub aluatul.Se taie cu o foarfeca in ambele parti pe mijloc,apoi se desfac putin "aripile".Se procedeaza la fel cu toate!Lasati mai mult intre taieturi ca sa nu se desprinda.Fluturii se aseaza in tava cu hartie de copt si se lasa 30 de minute pana cresc.
Intre timp se preincalzeste cuptorul.Galbenusul de ou se amesteca cu laptele si se ung fluturii.
Se coc aprox 20 minute pana se rumenesc!