Craciunul

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 4659 vizualizari

 

o reteta specifica Craciunului

 

INGREDIENTE

  • 500g stafide
  • 200g fructe confiate
  • 75g nuci macinate
  • 350g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • coaja de la o portocala
  • 250g unt
  • 275g zahar
  • 5 oua
  • 3 linguri coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Craciunul:

Stafidele+fructele confiate+nucile+scortisoara+coaja de la lamaie si portocala+untul moale +zaharul se bat pana devine o crema spumoasa . Se adauga ouale pe rand unul cate unul ,faina si coniacul.

Se pune compozitia intr-o forma si se coace 45-60 min la foc moderat. Se mai inteapa si se mai stropeste cu coniac din cand in cand,  pana se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Craciunul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao