Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 25 Iun 2009 | 7557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.

Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste pestele.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume