Crap la cuptor pe pat de cartofi

de katty in Crap / Caras, 19 Iul 2020 | 12167 vizualizari

 

Astazi am pregatit pentru pranz, peste. Nu de alta, dar nu mai mancasem de mult si nici prea mult timp la dispozitie nu aveam. A iesit delicios.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 rosii bine coapte
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de cartofi:

Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute.

Curatam cartofii si ii taiem rondele.

Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe care presaram sare, piper si cimbru. Asezam deasupra bucatile de crap. Tocam rosiile cubulete. Intindem cubuletele de rosii peste peste, punem usturoiul curatat si tocat fin, putina sare si piper.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit la foc iute 35-40 de minute.

Scoatem folia, presaram restul de ulei si lasam sa se rumeneasca usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]