Crema de branza cu rosii si busuioc

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 6080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu rosii si busuioc:

Se amesteca branza cu uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza pana devine o crema.

Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot cotoarele si se taie cubulete.

Se spala busuiocul si se usuca, dupa care se taie frunzele in fasii. Se adauga peste rosii, apoi totul se adauga peste branza.

Se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la frigider pana se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

01.08.2010, 23:47

si eu la fel corina si 5 furuc si 5

yafa 1

02.08.2010, 01:08

Trebuie sa fie o minunatie, am sa o incerc si eu

lia maria 1

02.08.2010, 12:53

si mie imi place mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]