Crema de mascarpone cu piersici

de Oana in Dulciuri, 23 Iun 2010 | 12777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone- 200 g
  • un pachet branza de vaci sau crema de branza pufoasa- 250 g
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita extract de vanilie
  • 3 piersici
  • o lingura zeama lamaie
  • o lingurita cu miere
  • 200 ml frisca
  •  ciocolata rasa pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu piersici:

Branza de vaci (crema de branza) si mascarpone le-am mixat impreuna cu zaharul vanilat  si zaharul pudra pana am obtinut o crema omogena si pufoasa. Am adaugat apoi vanilia. Am impartit crema in mod egal in patru cupe. Piersicile spalate si fara coaja le-am mixat cu blenderul pana am obtinut un piure fin. Am adaugat apoi  mierea si lamaia. Am pus  piureul de piersici peste crema de branza si le-am lasat la rece o ora. In momentul servirii am ornat cu frisca si ciocolata rasa. 

TIPS-URI

1

 Frisca se poate amesteca in crema si se poate orna cu fructele taiate cubulete in loc de piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

24.06.2010, 18:17

pe caldurile astea, merge grozav de bine5 lingurite

mena29 1

05.07.2010, 16:13

Oana,o bunatate ai facut,o pastrez la favorite ca-mi place tare mult

Geanina87 1

10.01.2014, 22:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura