Crenvusti in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • aluat foietaj
  • cascaval
  • chimen
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.

Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de chimen sau susan. Se dau la cuptorul incalzit la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:46

super arata,mersi de idee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:17

Crenvusti sunt taiati pe jumatate si umpluti cu cascaval, nu?
Tare bine mai arata..

ella 87 1

12.01.2013, 23:37

da cu o fasie de cascaval is asa rapizi de facut dar si de infulecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat