Creveti cu piper proaspat in stil cambogian

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 13 Dec 2014 | 4778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame creveti
  • 1 lingura ulei
  • 1 bucata mica de ghimbir, curatata si rasa
  • 4 catei de usturoi, feliati
  • 3 ciorchini de piper verde proaspat
  • 4 frunze de lime, taite fasii
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 rosie mare, taiata cuburi
  • frunze de coriandru proaspat
  • sucul de la 1 lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu piper proaspat in stil cambogian:

Intr-un wok, se incalzeste uleiul la foc mare si se adauga usturoiul si ghimbirul. Se gatesc jumatate de minut. Se adauga crevetii, piperul si frunzele de lime. Se amesteca bine.

Cand crevetii incep sa-si schimbe culoarea, se adauga sosul de soia si cel de peste si se gatesc pana cand crevetii devin roz.

Se adauga rosia si frunzele de coriandru. La final se adauga sosul de lime.

In mod traditional, crevetii se consuma in acelasi timp cu bobitele de piper pentru a curata palatul.

Boabele de piper au un gust citric, foarte placut.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu piper proaspat in stil cambogian" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

simona72 1

13.12.2014, 14:34

ma omori cu retetele tale Adriana!

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:56

Astia sunt preferații mei

babi5 1

14.12.2014, 15:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti