Creveti cu sos de usturoi

de madab in Fructe de mare, 18 Ian 2015 | 6122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creveti proaspeti
  • 5-6 catei usturoi
  • 150 g unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de usturoi:

Am spalat crevetii si le-am rupt mustatile. Intr-o tigaie mare si adanca am pus untul la topit. Cand acesta s-a incins am pus crevetii, i-am lasat sa se schimbe la culoare si sa lase un suc ca o pasta, dupa care am pus usturoiul taiat marunt si i-am amestecat pana s-au facut bine si sosul a devenit mai gros. Am adaugat putina sare.

Au fost scosi cand erau bine facuti si i-am mancat cu sos de usturoi si smantana.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anca_rm 1

19.01.2015, 11:52

ce-mi plac crevetii

Bya Ralu 1

19.01.2015, 14:18

excelenti,ii ador

madab 1

19.01.2015, 20:56

Si mie imi plac foarte mult.as manca in fiecare zi☺☺☺

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti sotati in usturoi, ghimbir si sos de soia