Crispy

de danadanutza23 in Pui, 20 Iun 2016 | 3279 vizualizari

 

Aceasta reteta de crispy este preferata sotului meu. De cand fac aceste crispy nu mai facem vizite la KFC.

 

INGREDIENTE

1 kg aripi de pui

1 plic de fulgi de cartofi

150 g faina

1 lingurita de fulgi de ceapa

1 lingurita de oregano

1 lingurita boia

1 lingurita maghiran

1 lingurita busuioc

1 lingurita usturoi granulat

chilli si piper dupa guist

5 oua

500 ml ulei pentru prajit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy:

Aripioarele se spala si se pun la fiert in apa cu sare pana fierb. Amestecam fulgii de cartofi cu faina de ceapa, oregano, boia, maghiran, bucuioc, sare, piper si chilli. Separat batem ouale cu un praf de sare. Cand aripioarele au fier le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca putin (atat cat sa le putem tin in mana) apoi le dam prin amestecul de faina cu condimente, apoi prin ou, iarasi prin faina si le punem in uleiul foarte bine incins. Cand capata o culoare aurie le scoatem pe un servetel. Se pot servi cu cartofi prajiti, cu ketcjup sau maioneza. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

Rocsi 1

20.06.2016, 20:39

Bun, bun!

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:22

mirela0911 1

22.06.2016, 09:34

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crispy de pui cu mix de salata