Crochete de cartofi cu brânză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2015 | 6442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi fierți în coajă
  • 150 g brânză (burduf, telemea, cașcaval)
  • 2 ouă
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriță boia dulce sau 1/2 linguriță boia iute
  • 100 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu brânză:

Fierbem cartofii în coajă și-i lăsăm să se răcească.

Îi curățăm de coajă și-i dăm pe răzătoare.

Brânza se va da si ea pe răzătoare.

Adăugăm 2 ouă, sare, piper, boia, praf de copt, făina. Omogenizăm foarte bine toate ingredientele.

Formăm biluțe, le tăvălim prin pesmet și le prăjim în ulei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu somon afumat