Din seria "nimic nu se arunca,totul se transforma"...am facut pt pitica mea o supica de pui,dar din pacate carnita fiarta nu o papa nimeni,asa ca i-am gasit intrebuintare...
Fierbem cartofii cu tot cu coaja,apoi ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea de pui o tocam marunt si o punem intr-un vas cu cartofii rasi,parmezanul ras,2 galbenusuri si sare si piper dupa gust.
Amestecam totul si lasam la rece 10-15 minute.
Intre timp pregatim intr-o farfurie faina,in alta pesmet,iar intr-un castronel batem albusurile cu putina sare.Cascavalul il taiem fasiute.
Luam din compozitie cu mana,aplatizam,punem in mijloc o fasie de cascaval,inchidem crocheta bine,apoi o trecem prin faina,dup'aia prin albus si la sfarsit prin pesmet.
Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi prajim crochetele in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile,dupa care le scoatem pe un prosop de hartie.
Le servim cu mare pofta!!!