Croissant cu ciocolata

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 8102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 gr ciocolata (cu lapte, amaruie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu ciocolata:

Aluatul foietaj se dezgheata in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie in forma de triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune ciocolata maruntita (circa 1 lingurita).

Se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu stafide si curmale