Când ai poftă de o gustare rapidă și ușoară, încearcă acești crostini crocanți cu ciuperci și parmezan.
Pentru a pregăti Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare, sunt necesare următoarele ingrediente: pâine, ciuperci, crema de brânză, usturoi, panko și parmezan.
Cum se prepara Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Curăță și taie mărunt ciupercile, apoi pune-le la rumenit într-o tigaie, în ulei de măsline. Lasă-le la gătit până își lasă zeamă. Condimentează-le cu sare și piper. În momentul în care scade zeama lăsată, adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin cimbru și mai lasă-le la gătit câteva minute, să se rumeneasca frumos. La final, adaugă crema de brânză peste ciuperci și amestecă bine.
Peste pesmetul panko rade parmezan și amestecă.
Feliază pâinea și așază feliile în tavă. Așază pe fiecare 2 linguri din compoziția de ciuperci, apoi presară pesmet. Procedează la fel cu celelalte felii.
Coace crostini în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade, pentru aproximativ 10-15 minute sau până când capătă o crustă rumenă.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă crostini la temperat, apoi servește cu poftă.
Îți recomandăm să încerci și varianta dulce de Crostini cu capsuni.