Crostoli

de madi_marin in Prajituri, 22 Mai 2010 | 5824 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Se face un aluat din toate ingredientele care se intinde in foaie subtirica. Se taie in patrate sau orice alta forma dorita si se pun la prajit la foc iute in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie apoi se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Julie 1

23.05.2010, 09:27

Bune si interesante!
Lasa-le asa ,mai fara zahar! sa nu ne ingrasam prea tare!

janet 1

23.05.2010, 21:09

Sint un fel de scovergi? Ca din foaie de taitel? Asa ne facea mama cind eram copii!

madi_marin 1

23.05.2010, 21:19

janet....sunt ca niste gogosi....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]