Crutoane aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 27 Ian 2014 | 7143 vizualizari

 

Tuturor ne plac crutoanele dar cel mai adesea gestul este de a cumpara o punga de crutoane de la magazin pe motiv ca nu sunt scumpe si sunt gata facute…..gresit spun eu cand putem sa le facem atat de simplu acasa din paine pe care nu am folosit-o.

Pentru a avea crutoane bune trebuie sa folosim paine mai veche dar nu uscata…deoarece o sa avem niste crutoane uscate si fara gust.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva felii de paine sau bagheta , care se taie in cuburi medii de marime.
  • Pentru aromatizare mixam intr-un bol 2-3 linguri de ulei de masline, cu patrunjel verde, busuioc, un catel de usturoi si putina sare de mare , ca sa obtinem o pasta gen pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Intr-o tava se aseaza cuburile de paine peste care se stropeste  din belsug cu pasta aromata , se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se da tava la cuptor la 210 grade timp de aprox 10 minute, daca setam caldura atat sus cat si jos in cuptor . Se mai amesteca eventual o data in timpul operatiunii de coacere sa fie crocant uniform .

Nimic nu se compara cu niste crutoane proaspete, de la miros la gust si la textura crocanta, se pot consuma imediat sau pastra f bine intr-un bol acoperite cu o folie de aluminiu nu folie alimentara sa se aiba putin aer. Merg de minune in salate, ciorbe , sau de rontait cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:25

ce bunatati de rontait

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:36

imi plac

Lia_ 1

14.03.2014, 07:23

am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita si cu multe rosii proaspete