Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

de Sidy in Porc, 7 Mar 2012 | 4301 vizualizari

 

Reteta cu numarul 500 !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 250 ml vin
  • 200 ml smantana
  • 1 bucata praz
  • 1 lingura usturoi
  • 4-5 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!:

Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora.

Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine sticlos, adaugam  cuburile de carne impreuna cu baitul ramas si apa cat sa treaca peste carne.

Asezonam si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam ciupercile taiate felii, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt si lasam sa mai dea cateva clocote.

Servim cubuletele imbatate cu cartofi duchesse si cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]