Cuib de viespi din aluat de foietaj

de kamy in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 11628 vizualizari

 

Mie imi place tare mult cuibul de viespi si promit ca o sa fac curand daca tot am spart gheata cu aluatul dospit.Avand de aluat de foietaj am zis sa incerc cuib de viespi care a iesit bun dar nu se compara cu originalul.

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 50.gr unt
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr.zahar
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de viespi din aluat de foietaj:

Untul il frecam bine cu zaharul+zaharul vanilat si il intindem uniform pe foaia de aluat.Rulam cat putem de strans,taiem bucati de cca.3 cm,le punem "in picioare"intr-o tava unsa bine cu unt sau margarina si bagam la cuptorul incins in prealabil, la foc mic. Dupa 10-15 min daca observam ca s-au rumenit putin,scoatem tava din cuptor si stropim bine,cu zaharul dizolvat in lapte. Mai lasam 5-10 min ...si gata.

Ceva dulce,bun si rapid.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

timpul coacerii depinde de cuptorul fiecareia.

2

in untul frecat se poate pune si coaja de lamaie/portocala rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespi din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]