Cuib (melc) cu scortisoara

de housy in Dulciuri, 13 Dec 2010 | 6326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc pentru foietaj
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib (melc) cu scortisoara:

 

  • - foietajul se lasa la temperatura camerei
  • - intr-un bol se amesteca zaharul, cu scortisoara si zaharul vanilat
  • - aluatul se desface in foaie
  • - pe toata suprafata se presara zaharul aromatizat
  • - aluatul se face sul subtire
  • - se taie cu un cutit bine ascutit felii pe lungime
  • - intr-o tava pe care s-a pus hartie de copt se aseaza pe rand feliile de aluat date inainte prin zahar cu scortisoara, pe toate partile
  • - se da la cuptorul incins pentru aprox 30 min

                                          De preferat se servesc reci!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib (melc) cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu mere