Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta

de Bucataras in Pui, 6 Sep 2024 | 7975 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta.
      Descopera cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic cu aceasta reteta rapida si aromata, ideala pentru o cina perfecta. In doar cativa pasi simpli, poti aduce pe masa un preparat autentic, plin de savoare, care combina echilibrat aromele dulci, sarate si picante. Perfecta pentru toti iubitorii de mancare asiatica!
      Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de : pulpe de pui, ardei rosu si galben, ceapa rosie si verde, ghimbir, sos de soia.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta:
      • 4-5 pulpe de pui dezosate si fara piele
      • 20 ml ulei de floarea soarelui
      • sare si piper
      • 4-5 linguri Sos de soia
      • Praf de chilli dupa gust
      • 1 ardei rosu
      • 2 ardei galbeni
      • 1 ceapa rosie
      • 2 fire de ceapa verde
      • Susan
      • 1 lingurita zahar brun
      • 3 catei de usturoi
      • 1 cm de ghimbir
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta:

      Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta:

      Taiem pulpele de pui in cubulete potrivite ca marime, dupa care punem intr-o tigaie in care am pus la incins cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam putina sare si piper si rumenim bucatile de pui pe toate partile. Cand carnea este gata se scoate intr-un bol. 

      Intre timp pregatim legumele. Le curatam si le taiem bucati mai mari, dupa care le punem in tigaia in care am prajit puiul. Cand legumele incep sa se inmoaie, adaugam sosul de soia, zaharul brun si praful de chilli. Punem si carnea de pui prajita, mai lasam pe foc cca 1 minut, cat puiul sa-si traga toate aromele. Stingem focul si punem susan si cozile de ceapa verde tocate deasupra. 

      Pofta buna!

      O reteta extrem de usoara si gustoasa este si Piept de pui asiatic sau Pui in aluat chinezesc

      Va recomandam sa incercati si reteta Pui asiatic cu portocale

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Pui in sos de legume cu garnitura de cus-cus