Curcubeu urias - pastrav

de mihaelar63 in Pastrav, 28 Iun 2010 | 7937 vizualizari

 

am primit un ,, transport special '' de la o pastravarie de prin Harghita un pastrav curcubeu urias , nu stiu cat o fi cantarit , dar spre comparatie am pus mana pe langa el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav mare
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper ulei masline
  • pasta ,, harissa''[ ardei iute + usturoi ]
  • salata verde 
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcubeu urias - pastrav:

1. pastravul se  curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget  , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline .

2.  se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o lamaie taiate felii + patrunjelul verde tocat .

3. se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox. 30 min .

4. se serveste cald , decorat cu salata verde , felii de lamaie si pasta ,, harissa''[ardei iute cu usturoi ]

TIPS-URI

1

pastravul se spala cu apa si otet si se sterge cu un servet pentru a nu mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcubeu urias - pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadina73 1

29.06.2010, 02:06

asta da mihaela super bun a fost cu siguranta 5 furcu mari si late

nadina73 1

29.06.2010, 12:12

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:09

intr-adevar este pentru toata lumea si nu trebuie sa stati la usa va primesc fara numere de ordine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume