Cus-cus cu legume

de violeta30 in Mancaruri de post, 30 Dec 2018 | 5151 vizualizari

 

Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cus-cus Arnos
  • 2 linguri ulei
  • 3 cani apa
  • o mana de ardei tocat cuburi
  • 1 ceapa
  • 2-3 ciuperci feliate
  • sare
  • suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.

Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.

Se serveste cald.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, cu ardei copti