Cus-cus cu salata de fructe de mare

de mimmi in Peste, 31 Mar 2012 | 5187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cocktail fructe de mare,
  • 100 g cus-cus,
  • 150 g unt,
  • 1 ceapa,
  • 1 crenguta rozmarin,
  • sare,piper,
  • 1 castravete verde,
  • 1 lingura maioneza,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu salata de fructe de mare:

Fierbem cus-cus-ul intr-un litru de apa cu un praf de sare pentru 5 minute,stingem focul si acoperim cu un capac,il lasam 10 minute deoparte,dupa care il spalam sub un jet de apa rece. Tocam ceapa marunt si o calim in 50 g unt. Separat topim intr-o tigaie 100 g unt cu o crenguta de rozmarin,adaugam fructele de mare,sare si piper dupa gust si le calim 2-3 minute. Dupa ce am calit fructele de mare,adaugam ceapa si le mai lasam pe foc 2 minute dupa care stingem focul. Amestecam fructele de mare cu maioneza. Scobim 2-3 bucati de castravete pe care le umplem cu cus-cus-ul si servim cu salata de fructe de mare si un pahar de vin.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu salata de fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocktail fructe de mare cu sos soia