Cus-cus cu salata de fructe de mare

de mimmi in Peste, 31 Mar 2012 | 4945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cocktail fructe de mare,
  • 100 g cus-cus,
  • 150 g unt,
  • 1 ceapa,
  • 1 crenguta rozmarin,
  • sare,piper,
  • 1 castravete verde,
  • 1 lingura maioneza,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu salata de fructe de mare:

Fierbem cus-cus-ul intr-un litru de apa cu un praf de sare pentru 5 minute,stingem focul si acoperim cu un capac,il lasam 10 minute deoparte,dupa care il spalam sub un jet de apa rece. Tocam ceapa marunt si o calim in 50 g unt. Separat topim intr-o tigaie 100 g unt cu o crenguta de rozmarin,adaugam fructele de mare,sare si piper dupa gust si le calim 2-3 minute. Dupa ce am calit fructele de mare,adaugam ceapa si le mai lasam pe foc 2 minute dupa care stingem focul. Amestecam fructele de mare cu maioneza. Scobim 2-3 bucati de castravete pe care le umplem cu cus-cus-ul si servim cu salata de fructe de mare si un pahar de vin.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu salata de fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocktail fructe de mare cu sos soia