"Degetele" cu ciocolata

de LC in Prajituri, 20 Aug 2012 | 7200 vizualizari

 

Reteta este luata de pe site de aici ( cu mici modificari) pentru ca am vazut ca au fost foarte laudate..si intr-adevar sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100 g nuca
  • 2 linguri cacao
  • un plic praf de copt
  • 700 g faina
  • esenta vanilie, rom
  • pentru sosul de ciocolata: cacao, 200 g ciocolata, 70 g frisca lichida, unt o lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" cu ciocolata:

Se freaca untul ( care trebuie sa fie moale, la temperatura camerei) cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile, ciocolata data prin razatoare, nuca amcinata, esentele, cacaoua si faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine bine pana formam o bila pe care o punem in folie alimentara si o lasam la frigider pentru 30 de minute. Punem foaie de copt in tava...si modelam dupa bunul plac. Lasam la cuptor pentru 15-20 minute la foc mic. Pudram cu cacao sau zahar pudra si cu sosul de ciocolata.

TIPS-URI

1

Inimioara e pentru voi!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu bezea elvetiana