"Degetele" din dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 6054 vizualizari

 

baietilor mei le plac la nebunie! crocanti la exterior si fragezi la interior...acesti dovlecei sun deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • pesmet
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" din dovlecei:

dovleceii se spala,se taie in bastonase mai subtiri ,se presara cu sare apoi se dau prin faina,ou batut amestecat cu sare,piper si ierburi aromate ,se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.cand se rumenesc se scot pe hartie absorbanta si se servesc simpli sau cu salata de rosii.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii