Desert briose Happy

de - Andreea - in Dulciuri, 22 Aug 2017 | 3496 vizualizari

 

De ce am numit aceste briose astfel? Poate pentru ca sunt colorate...poate pentru ca le-am facut impreuna cu baietelul meu si a fost un moment super pozitiv si plin de veselie...
Ne-am jucat si au iesit tare bune. Le incercasem deja, insa de data aceasta am ales ciocolata alba :) 
Sursa de inspiratie reteta Laurei ( Privatelaura) : http://www.bucataras.ro/retete/briose-cu-ciocolata-56245.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina tip '00'
  • 120 gr zahar
  • un varf cutit sare
  • 1\2 plic praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • 1 ou
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 250 ml lapte
  • 100 gr ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • ornamente ciocolata
  • ornamente colorate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose Happy:

Intr-un bol, punem faina, praful de copt, cacaua si zaharul. Amestecam bine ingredientele.

Adaugam oul, uleiul si la final, laptele. Amestecam din nou.

Ciocolata o tocam marunt si o adaugam in compozitie, amestecand bine.

Punem compozitia in forma de briose si dam la cuptorul incins in prealabil la 170 grade C, pentru 30 minute.

Cand briosele s-au copt, le scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca.

Frisca o mixam si ornam briosele presarand si ornamente de ciocolata si colorate. 

Sunt un deliciu pentru copii si nu numai! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose Happy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme