Seamana cu crema de ciocolata marca La laitière® .
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar pentru a avea o reteta low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/budinca-de-ciocolata-reteta-keto-low.html
Incalziti cuptorul la 170°C.
Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana.
Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati.
Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul.
Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand sa amestecati.
Varsati compozitia in 8 forme ramekin.
Puneti-le intr-un vas cu apa calda si dati-le la cuptor timp de 15-18 minute.
Mai degraba 15 minute caci altfel vor fi prea coapte.
Scoateti formele din vasul cu apa si lasati sa se raceasca.
Dati la rece timp de 3 ore.