Desert chec de post cu cacao si nuci

de deyutzky in Dulciuri, 11 Mar 2020 | 3823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana zahar brun
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 cana nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cacao si nuci:

Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.

Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.

La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.

Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu mere