Desert chec marmorat

de MotanLaOale in Prajituri, 6 Iun 2020 | 8565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g albusuri
  • 300 g zahar
  • 320 g faina
  • 80 ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri lapte
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec marmorat:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se pune intr-un castron jumatate din compozitiesi se pune cacaoa si laptele si se omogenizeaza.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt.

Se pune cu o lingura in mijlocul formei alternativ aluat cu cacao si aluat alb.

Cand se termina compozitiile se introduce forma in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Se feliaza si se serveste.

Pafta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]