Bunatati de Craciun
Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara pe margine.
Intr-un bol amestecam pudra de biscuiti cu untul si amestecam pana ce se omogenizeaza
Adaugam in tava si presam usor cu o lingura. Dam la rece cat pregatim crema.
Mixam frisca cu smantana si zaharul pudra pana ce devine o crema ferma. Adaugam mascarponele care il vom mixa 1 min, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.
Mixam pana ce se omogenizeaza.
Adaugam peste biscuiti, nivelam si dam la rece 3 ore.
Jeleu-fructele kaki le spalam si le curatam de coaja (eu le-am lasat cu coaja) le taiem cubulete, le stropim cu zeama de lamaie, adaugam zaharul pudra si le pasam cu blenderul vertical sau cu blenderul.
Gelatina o pregatim comform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde dupa care adaugam peste piureul de kaki,amestecam bine dupa care turnam peste crema.
Dam din nou la rece(de preferat peste noapte )
Desfacem cu grija forma si decoram dupa plac.