Desert cornulete cu rahat

de anne_lesko in Dulciuri, 11 Ian 2020 | 2211 vizualizari

 

Cornulete cu rahat fragede

 

INGREDIENTE

  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de lapte
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de sare
  • 400 gr faina
  • Umplutura la alegere- eu am pus rahat cam 200 gr
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu rahat:

Se amesteca ingredientele pana obtinem un aluat omogen.
Se intinde si se decupeaza un cerc care se imparte in bucati egale, in functie de cat de mare doriti sa fie cornuletele.
Se umple fiecare bucata cu rahat taiat si se ruleaza.
Se coc foarte repede, maxim 20 minute la 180 grade in functie de cuptor. Stati cu ochii pe ele pentru ca se ard repede. La inceput vor fi moi, dar se intaresc pe masura ce se racesc.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie