Desert cu branza si compot de fructe tropicale

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 10287 vizualizari

 

Este un desert usor si racoritor .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza proaspata slaba
  • 70 gr zahar pudra sau dupa gust
  • 250 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 70 gr biscuiti cu cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • ciocolata rasa si frunze de menta pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza si compot de fructe tropicale:

Scurgem mai intai compotul .Oprim cateva fructe pentru ornare ,iar restul le taiem  mai mici  .In 100 ml zeama de la compot punem gelatina si o lasam la hidratat .Sfaramam biscuitii in bucatele mai mici.
Batem frisca spuma tare .Incalzim gelatina la cuptorul cu microunde sau la bain-marie avand grija sa o aducem la punctul de fierbere ,fara insa  a o fierbe.
Mixam branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat ,pana devine cremoasa ,apoi turnam in fir subtire gelatina inmuiata in sirop,mixand tot timpul .Amestecam crema de branza cu frisca batuta spuma .Punem biscuitii sfaramati si fructele si omogenizam cu o lingura de lemn.Punem compozitia intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara sau in forme individuale si o dam la frigider pentru cateva ore .Inainte de servire o scoatem din forma ,o punem pe o tavita si o ornam cu ciocolata rasa ,fructe din compot si frunze de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza si compot de fructe tropicale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice