Te lingi pe bot si mananci pana nu mai poti, cam asta as putea spune despre acest desert. Si pentru ca am ajuns - cu greu ce-i drept - la reteta cu nr. 300, va servesc pe toti cu o feliuta!
Se macina biscuitii, se amesteca cu cacaua si untul si se intinde in miniforme cu pereti detasabili sau intr-o forma mare de tort cu diametrul 26 cm.
Se mixeaza bine branza cu smantana pana devine cremoasa. Se bate spuma tare 200 ml frisca lichida si se adauga crema de branza, apoi se imparte in 3 parti aprox. egale.
Se pregateste gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se imparte in 3. Se topeste ciocolata alba in 100 ml frisca lichida calda, se amesteca cu o parte de gelatina si o parte crema si se toarna in forma, apoi se da la frigider.
Se topeste ciocolata cu lapte in 100 ml frisca calda, se amesteca cu o parte gelatina si cu o parte crema, apoi se toarna in forma. Se procedeaza la fel si cu ciocolata neagra si se da la frigider.
Se spala capsunile, se lasa intregi sau se feliaza. Se razuie ciocolata alba si se presara peste desert, apoi se orneaza cu capsuni.
Pofta buna!