Ieri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust nu va zic nimic....
Lasam aluatul la dezghetat, apoi il decupam cu o forma, a mea semana cu o margareta, apoi am asezat fiecare ''margareta'' pe forme de silicon, pe care le-am intors invers, sa obtin efectul de cosulet, ca sa pot sa le umplu cu crema. Fiecare ''margareta'' am intepat-o cu un bat de frigaruie. Am dat formele la cuptorul preincalzit, cand au inceput sa se rumeneasca le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca.
Crema: Intr-o craticioara cu fund dublu am pus smantana, zaharul si ciocolata si am pus pe foc pana s-a topit ciocolata,avem grija sa nu lasam sa atinga punctul de fierbere. Dam craticioara la congelator pentru 30 min. Apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.In aceasta crema adaugam branza Delaco si omogenizam. Cu ajutorul unui posh punem in fiecare cosulet crema si apoi ornam cu frisca si fragute.
Simplu, rapid si gustos.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro