Desert cu prune uscate

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Mar 2015 | 5338 vizualizari

 

Un deliciu! Poate nu pare dar sa stiti ca este un dulce foarte rafinat....si a fost bataie pe el! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati prune uscate fara samburi
  • 5 lingurite pudra de fulgi de ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita unt de cocos
  • vanilie
  • pudra de fugi de ovaz si de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu prune uscate:

Incepem cu prunele uscate, le verificam sa nu aiba totusi din neatentie samburi, apoi le punem in blender.

Fulgii de ovaz i-am rasnit in masina de cafea si am obtinut pudra, apoi am adaugat 5 lingurite in blender,  am pus mierea si vanilia. Am mixat pana s-a omogenizat usor si am adaugat untul de cocos si din nou am mixat pana la omogenizarea completa.

Daca doriti in acest punct puteti adauga ce va mai place, banane, esenta de rom, pudra de roscove, fulgi de cocos, scortisoara etc...se poate proba desertul si in alte variante.

Am facut pudra nucile si cateva lingurite fulgi de ovaz  cu putina vanilie si am format bilute pe care le-am tavalit prin ea.

Lasate la rece se intaresc usor...oricum sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:43

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:49

Si foarte sanatos nu doar rafinat

RuxyRux 1

14.04.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat