Delicii de Paste.
Un desert rapid, de efect si delicios.
Topim ciocolata cu lapte si pe cea neagra cu cele 200 g unt si 300 ml lapte. Lasam sa se racoreasca.
Amestecam biscuitii si nuca maruntite, cacaua si zaharul pudra intr-un vas incapator. Nu punem toti biscuitii de la inceput. Adaugam ciocolata topita cu untul si laptele si amestecam. Adaugam si napolitanele maruntite si biscuiti, daca mai este nevoie.Trebuie sa obtinem un aluat destul de dens, dar foarte maleabil.
Intr-o tava cu hartie de copt, presaram biscuiti macinati, apoi intindem un strat subtire din compozitia de biscuiti, apoi asezam rulourile cu crema de vanilie si la final, un nou strat de biscuiti. Stratul 2 de biscuiti, se aseaza putin cate putin, avand grija sa nu deplasam rulourile. La final, distribuim biscuiti macinati si presam usor prajitura.
Pentru crema, topim ciocolata alba cu 100 ml lapte si 50 g unt, apoi adaugam nuca de cocos. Distribuim crema peste prajitura si peste crema, razuim putina ciocolata.
Prajitura se intaraste, daca sta cateva ore la rece si se taie cuburi.