Desert foietaj cu frisca

de Lau in Dulciuri, 14 Apr 2020 | 2468 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 100 ml frisca
  • 100 ml smantana de tara
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu frisca:

Aluatul dezghetat la temperatura cemerei (eu prefer sa il scot de cu seara si sa il las in frigider)

Il intindem putin cu sucitorul si cu ajutorul unei forme de frusecuri decupam formele (eu am ales inima)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Intre timp mixam frisca cu smantana si esenta de vanilie.

Impartim in 2, adaugam cacaua intr-una si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe un platou asezam formele de aluat racite, cu ajutorul unui posh facem moturi si adaugam fructe, adaugam deasupra o forma de inima.

Le pudram cu zahar sau le decoram cu ciocolata, dam la rece 30 min inainte sa servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]