Desert fursecuri de iarna

de Bucataras Diana in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 3933 vizualizari

 



Fursecuri fragede pentru sărbători. Retetă românească

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 225 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus crud
  • 2 galbenusuri fierte
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • gem de cirese
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de iarna:

Frecăm untul cu zahărul pudra, apoi adaugăm galbenușul crud și cele fierte pasate, esența vanilată și făina amestecată cu sarea. Frământăm aluatul până se desprinde de pe măini, îl înfășurăm în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru 2 ore. Întindem aluatul pe masa presărată cu făină, îl decupăm în forme de crăciun (stea, braduț, clopoțel. etc.) și așezăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt.Le coacem circa 10-12 minute, la 180 de grade C. Le lăsăm să se răcească, apoi le lipim două căte două cu dulceață și apoi le pudrăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert pateuri cu branza dulce