Desert fursecuri de iarna

de Bucataras Diana in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 4356 vizualizari

 



Fursecuri fragede pentru sărbători. Retetă românească

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 225 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus crud
  • 2 galbenusuri fierte
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • gem de cirese
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de iarna:

Frecăm untul cu zahărul pudra, apoi adaugăm galbenușul crud și cele fierte pasate, esența vanilată și făina amestecată cu sarea. Frământăm aluatul până se desprinde de pe măini, îl înfășurăm în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru 2 ore. Întindem aluatul pe masa presărată cu făină, îl decupăm în forme de crăciun (stea, braduț, clopoțel. etc.) și așezăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt.Le coacem circa 10-12 minute, la 180 de grade C. Le lăsăm să se răcească, apoi le lipim două căte două cu dulceață și apoi le pudrăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]