Desert gogosele rapide cu scortisoara

de claudiaO in Dulciuri, 19 Sep 2018 | 2548 vizualizari

 

Rapid, usor si bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 3,5% Danone
  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 pliculete cu zahar vanilat
  • coaja de lamaie 1 lingurita
  • faina cat cuprinde
  • ulei pt prajit
  • zahar tos amestecat dupa dorinta cu scortisoara
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosele rapide cu scortisoara:

Frecam ouale impreuna cu sarea si zaharul cateva minute, adaugam iaurtul in care am stins bicarbonatul. Punem zaharul vanilat si coaja de lamaie si incepem sa incorporam faina, pana obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite.

Lasam compozitia sa se odihneasca vreo 10-15 minute, apoi punem cu lingura gogosele in uleiul incins. Le intoarcem dupa 1-2 minute pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe servetele absorbante, apoi le trecem prin zahar tos amestecat cu scortisoara.

Servim cu pofta langa o cana cu sana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosele rapide cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

19.09.2018, 19:52

Sunt super bune, bune! Noroc ca tocmai am facut si am mancat gogosi, ca altfel imi era pofta, pentru ca fac destul de rar!

dantes 1

21.09.2018, 09:46

Bune!

mirela0911 1

21.09.2018, 09:54

Yummi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan