Desert gogosi cu finetti

de Rahela Velicu in Dulciuri, 14 Oct 2017 | 4242 vizualizari

 

Mici, dar foarte delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 g iaurt simplu
  • 150 g faina
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar cu scortisoara sau 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • finetti
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu finetti:

Batem oul cu zaharul si zaharul cu scortisoara. Eu am avut un plic de zahar amestecat cu scortisoara, dar daca nu aveti, puteti pune scortisoara dupa gust. Adaugam si iaurtul si amestecam bine.

Adaugam  faina si praful de copt.

Punem ulei la incins, dar la foc mic si punem gogosele cu lingura cand uleiul este incins. Lasam focul mic, in caz contrar gogoselele raman nefacute la jumatate. 

Scoatem gogoselele pe un  servet de bucatarie. 

TIPS-URI

1

Se pot presara cu zahar pudra.

2

Faceti compozitie dubla, sunt delicioase!

3

Neaparat focul mic la prajit, altfel raman nefacute la jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

16.10.2017, 12:57

Rocsi 1

17.10.2017, 21:41

Daca te apuci si mananci gogosi din astea, nu iti vine sa le mai lasi pana nu le termini pe toate, asa bune sunt!

Rahela Velicu 1

17.10.2017, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de iaurt cu aroma de lamaie si jeleu de afine