Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca

de Catalina L in Dulciuri, 28 Iul 2020 | 2595 vizualizari

 

'retete de vara'
Practic si rapid de facut.
O pastrati la congelator si scoateti cate o portie cand aveti pofta.
Eu am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/inghetata-cu-mascarpone-si-fulgi-de.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de mascarpone
  • 100 gr de zaghar (sau indulcitor natural eritritol)
  • 3 oua
  • 3 linguri de fulgi de hrișcă (40 grame)
  • esenta de cafea sau de vanilie
  • 30-40 afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca:

Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma.


Frecati galbenusurile cu indulcitorul.

Adaugati branza mascarpone, amestecati 3 minute.

Incorporati apoi albusurile, amestecand usor.

Adaugati esenta si fulgii si amestecati.

Puneti in forme , adaugati afine in fiecare forma si dati 3-4 ore la congelator.

Demulati si serviti.

Le puteti apoi pastra intr-o cutie sau o punga la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de vanilie