Desert inghetata cu mascarpone si cafea

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 5396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 lingurite cafea solubila (ness)
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingurita de apa
  • 8-10 piscoturi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone si cafea:

Se freaca 2 lingurite de ness cu o lingurita de zahar brun si o lingurita de apa, apoi se amesteca cu un pahar cu apa.

Mascarponele se freaca cu 3 linguri de zahar pudra, iar frisca se bate nu foarte tare, apoi se amesteca cu doua lingurite de ness.

Se incorporeaza mascarponele, putin cate putin, in frisca.

Jumatate din compozitie se pune intr-o caserola, apoi un strat de piscoturi inmuiate in ness si restul de compozitie.

Se da caserola cateva ore la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone si cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]