Desert inghetata cu Oreo

de Meea in Dulciuri, 3 Iul 2020 | 3011 vizualizari

 

Înghețată cu Oreo preparată din doar trei ingrediente! Îmi place mult înghețata și o mănânc oricând, fie vară, fie iarnă. Probabil că trebuie mâncată cu puțină măsură, pentru că deja am rămas fără voce, dar, hei, se face foarte ușor și e cu Oreo, adică, zi și tu...

 

INGREDIENTE

  • 500ml frișcă lichidă
  • 340ml lapte condensat
  • Oreo
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu Oreo:

     Mixăm frișca lichidă până când obținem o spumă care stă băț. Atenție să nu mixezi prea mult frișca, pentru că se va tăia! Adăugăm laptele condensat și mai mixăm câteva minute.

       Separat, mărunțim biscuiții Oreo. Poți să pui cât te lasă inima, dar încearcă să faci să te lase mult, ha! Poți să îi pui într-un blender sau într-o pungă și să îi mărunțești cu ajutorul ciocanului pentru făcut șnițelele. Mie îmi place să simt bucățile de Oreo mai mari în înghețată, așa că i-am tocat cu un cuțit.

    Într-o tavă pentru chec am pus folie alimentară și am turnat crema. Se poate tura și direct într-un vas de plastic cu capac. 

       Lăsăm înghețata la congelator peste noapte, apoi dimineața o savurăm din plin!    

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]