Desert inghetata de revent si flori de hibiscus

de katty in Dulciuri, 5 Iul 2017 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr revent (rubarba)
  • o mana flori de hibiscus uscate
  • 500 gr smantana de frisca
  • 2-3 linguri de zahar sau dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de revent si flori de hibiscus:

 In 200 ml apa punem florile de hibiscus. Le dam 2-3 clocote, apoi stingem focul, acoperim vasul si le lasam 10-15 minute la infuzat. Spalam tijele de revent si le taiem cubulete. Le punem intr-o craticioara si peste ele scurgem apa de pe florile de hibiscus. Pastram florile pentru a orna cu ele inghetata.

Adaugam zaharul si fierbem cateva minute pana tijele se inmoaie. Mixam bine compozitia si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, fie, batem smantana usor si o amestecam cu crema, apoi o dam la congelator pentru cateva ore, ori le punem la masina de inghetata. Servim inghetata ornata cu florile de hibiscus pastrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de revent si flori de hibiscus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (7)

mirela0911 1

06.07.2017, 12:21

Wow! Cum suna! Cred ca e minunata!

dantes 1

07.07.2017, 10:54

Buna!

Rahela Velicu 1

17.07.2017, 11:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pufoshenia!