Desert mini-strudele cu mere si scortisoara

de Lily_Musat in Dulciuri, 1 Iul 2009 | 11391 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 pachet de foi de placinta Linco
    1 kg de mere romanesti
    2 linguri de zahar
    3 pliculete de zahar vanilat
    1 lingura de scortisoara macinata
    cateva picaturi de esenta de rom
    ulei pentru uns foile si pe deasupra
    4 nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini-strudele cu mere si scortisoara:

Taiem merele si le razuim. Eu le-am razuit la robot. Punem peste mere zaharul si zaharul vanilat, scortisoara si esenta de rom. Ungem foile de placinta cu ulei si le punem una peste alta pana cand terminam tot pachetul.

Dupa aceea punem pe deasupra amestecul de mere si rulam pana la jumatate pe latime, apoi din cealalta parte rulam tot pana la jumatate si cu un cutit bine ascutit taiem pe jumatate rulourile.

Le portionam si le ungem cu ulei, iar deasupra punem cate o bucata de nuca. Le punem pe hartie de copt. Le bagam la cuptor pentru 25 minute la 190 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini-strudele cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]