Desert negresa cu branza

de cristina1985 in Prajituri, 10 Mar 2018 | 3396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 15 lg ulei
  • 15 lg lapte
  • 15 lg faina
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • un praf sare
  • Umplutura:
  • 700 g branza de vaci
  • 8 lg zahar
  • 2 oua mari
  • 1 lg rasa faina
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu branza:

Se mixeaza ouale intregi, timp de 2-3 minute, apoi se adauga zaharul, uleiul, batand in continuare.

Se toarna laptele si faina alternativ, praful de copt si sarea. La sfarsit se adauga cacaua si esenta vanilie.

Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele.

Se pregateste o tava de 25 x 25 cm, cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat. Sa nu va speriati pentru ca aluatul este prea subtire! Se va coace. Se asaza cu lingura din loc in loc amestecul de branza, iar deasupra se toarna restul de aluat. 

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180-190 grade Celsius, timp de 40 minute sau pana este gata. 

Se verifica cu scobitoarea daca este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu mascarpone şi caramel