Desert negresa cu nuci si portocala

de nico_nico in Prajituri, 12 Mar 2019 | 4807 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 200 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • sucul de la o portocala
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri gem de capsuni
  • 150 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt 
  • 100 gr nuci intregi
  • Glazura:
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Decor:
  • nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu nuci si portocala:

Intr-un castron punem gemul, sucul de portocala, uleiul, apa minerala, zaharul si la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Compozitia se mixeaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem nucile taiate cutitul. Se coace 25-30 minute la 180 grade C. Dupa ce se coace, se lasa la racit.

Glazura se face la rece din zahar pudra, cacaua, uleiul si apa fierbinte. Se intinde peste blatul rece si se presara nuca macinata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu nuci si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]