Desert pandispan pufos cu cirese

de indrea_ms in Bucataras in oras, 2 Aug 2020 | 2432 vizualizari

 

Retete de vara: Este un pandispan pe care-l fac fara praf de copt, imi iese pufos tot timpul. Pandispan cu cirese

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan pufos cu cirese:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma, iar pe final se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se mai bat pana se face o compozitie ca de bezele aproape.

La compozitia de albusuri, se adauga galbenusurile treptat, apoi coaja de lamaie de rasa.

La sfarsit se pune faina treptat, presarandu-se, impreuna cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de jos in sus avand grija sa ramana pufos si aerat aluatul.

Se pune compozitia intr-o tava de copt dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.

Ciresele se spala si li se scot samburii, dupa care se pun in tava peste blat.

Se da tava la cuptor, la foc mediu, pentru circa 30-40 de minute sau pana se rumeneste blatul si trece proba scobitorii.

Prajitura se taie dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan pufos cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Înghețata de ciocolată - Deliciu de vară