Desert pandispan pufos cu rahat

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Iun 2021 | 4966 vizualizari

 

Pufos si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 240-250 gr faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g rahat
  • coaja de lamaie
  • optional: esenta de vanilie
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan pufos cu rahat:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.

Mixam galbenusurile cu restul de zahar si cu uleiul 3-4 minute.

Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor.Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja razuita de lamaie si rahatul taiat cubulete. Incorporam usor si turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

7. Pudram cu zahar pudra vanilat si lasam la racit. Cand este perfect racit, putem portiona pandispanul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere - Cum sa faci cel mai bun desert de casa cu mere